Zorg voor een goede verlichting in uw tandartspraktijk

Goede verlichting heeft invloed op hoe we ons voelen en presteren. Om die reden is de juiste ziekenhuisverlichting in de zorg misschien wel belangrijker dan op welke andere plek dan ook. Een prettige omgeving wordt ook gerealiseerd met verlichting (operatielamp tandarts) , zowel voor personeel als voor patiënten.

KWS KD-2021W-2

Licht bepaald wat we zien en hoe we ons daarbij voelen. Verlichting maakt een verschil op ons concentratie- en prestatievermogen. Zeker in zorginstellingen is het voor zorgprofessionals van belang dat zij hun werk goed en gefocust kunnen doen. De juiste verlichting helpt bovendien om de juiste diagnose te stellen en passende zorg voor te schrijven.

Oyodental.nl maken we lichtplannen en adviseren we LED-armaturen die tot zijn recht komen voor de eindgebruiker. Daarbij houden we rekening met technische kwaliteiten, normen en eisen van de verlichting. Oyodental hebben we een merk onafhankelijke collectie en is maatwerk voor elk budget mogelijk. In overleg met de klant maken we een moodboard, armaturenboek en lichtberekening. Daarnaast zijn sample armaturen mogelijk.

Zorg voor een goede verlichting in uw tandartspraktijk
Als tandarts zal u heel wat tijd spenderen terwijl u aan het werk bent in de mond van de patiënt. Het is dus heel begrijpelijk dat u bij de meeste ingrepen nood zal hebben aan een goede verlichting. Hierbij denken we niet alleen aan kunstmatig licht van bijvoorbeeld tl-lampen, maar ook aan daglicht.

Functionaliteit is essentieel in het interieur van een tandartspraktijk
Een goede indeling van de ruimte is essentieel in het interieur van een tandartspraktijk. Een aparte wachtkamer is niet meer dan logisch, maar indien u samenwerkt met meerdere tandartsen is een receptie ook erg praktisch. De behandelruimte op zich is het best ruim en overzichtelijk. Artipharma geeft professioneel advies omtrent de inrichting van uw tandartspraktijk.

Gerelateerde berichten