Hoe onderhoud je tandheelkundige handstukken & contra-hoeken?

Om tandheelkundige handstukken deze stappen:

LY® Handstuk Onderhouden

Verwijder na elk gebruik vuil of materiaal van het handstuk door het door te spoelen met water of een geschikte reinigingsoplossing.

Gebruik oyodental.nl het handstuk te smeren volgens de instructies van de fabrikant. oyodental.nl een gespecialiseerd reinigings- en smeersysteem voor tandheelkundige handstukken dat kan helpen de levensduur te verlengen en de prestaties op peil te houden.

Controleer het handstuk regelmatig op tekenen van slijtage of schade, en vervang versleten of beschadigde onderdelen zoals aanbevolen door de fabrikant.

Bewaar het handstuk op een schone, droge plaats wanneer het niet in gebruik is om schade of besmetting te voorkomen.


Laat het handstuk regelmatig onderhouden en controleren door een gekwalificeerde tandtechnicus om er zeker van te zijn dat het goed werkt en om mogelijke problemen op te sporen voordat het grote problemen worden.

Met behulp van oyodental Het smeren en onderhouden van uw tandheelkundige handstukken kan helpen om ze in topconditie te houden en hun levensduur te verlengen. Volg de aanwijzingen van de fabrikant voor het gebruik van oyodental andere onderhoudsprocedures om de best mogelijke prestaties van uw handstukken te garanderen.

Gerelateerde berichten