Waarop moet u letten bij de aanschaf van een tandheelkundig hoekstuk?

CX207-GW-PQ

Kwalitatief hoogwaardige hand- en hoekstukken zijn noodzakelijk om uw handelingen zo doeltreffend en eenvoudig mogelijk te kunnen uitvoeren. Elke professional heeft zijn eigen voorkeuren en daarom kiest u de tandheelkundige instrumenten die voor u persoonlijk het meest geschikt zijn. Maar toch is het ook van belang om te kijken naar functionaliteit, ergonomisch design, levensduur en betrouwbaarheid.

Voor het aanschaffen van nieuwe hand- en hoekstukken bent u bij Oyodental.nl aan het juiste adres. Wij bieden u een breed assortiment in handstukken en hoekstukken aan. U bestelt deze gemakkelijk in onze webshop. In ons assortiment treft u hand en hoekstukken van diverse merken, zoals KaVo, Sirona, Satelec, EMS, NSK, BienAir en W&H, die al jarenlang de handstukken en hoekstukken van de dentale professional ontwikkelen.

Waarop moet u letten bij de aanschaf van een tandheelkundig hoekstuk?
Vaak komt het voor dat een tandarts tevreden is met een huidig hoekstuk, alleen is deze aan vervanging toe. Bij de keuze voor een nieuw hoekstuk tandarts wordt er vaak gelet op het vermogen. Een rood hoekstuk kan boren of vijlen versnellend laten roteren met een vermogen tot 200.000 rpm. Blauwe hoekstukken werken met een vermogen van max. 40.000 rpm en een groen hoekstuk werkt vertragend. Naast het vermogen is het werkgeluid, een interne/externe koeling of spray, de RA/FG aansluiting en het wel of niet beschikken van intern (LED) licht iets waar de tandarts een duidelijke keuze in moet maken. Komt u er niet uit? U kunt altijd telefonisch of per mail contact opnemen met een van de medewerkers van Oyodental.

Naast zowel rode, blauwe en groene hand- en hoekstukken treft u ook lucht aangedreven turbines in onze catalogus. En natuurlijk zijn ook koppelingen, reserve turbines en toebehoren terug te vinden in ons assortiment. Kunt u het door u gewenste handstuk niet vinden in onze online winkel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar om al uw vragen over onder andere onze hand- en hoekstukken te beantwoorden. Zij kunnen u ook voorzien van advies en denken graag me

Gerelateerde berichten